Bekijk alle projecten

Tankstations België voor WeGroSan

In België voeren we in opdracht van WeGroSan (Antea België) diverse projecten uit. Deze projecten betreffen o.a. het asfalteren van diverse tankstations en het aanleggen van de onderbouw van een nieuw aan te leggen tankstation.

Opdrachtgever WeGroSan is erg tevreden over de asfaltwerkzaamheden, die Strukton allemaal zelf uitvoert

- Asfalteren tankstation Antwerpen - Asfalteren tankstation Tongeren - Asfalteren tankstation Seneffe - Asfalteren tankstation Gosselies - Onderbouw aanleg nieuwbouw tankstation Tongeren

Werken onder industrie-condities

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd onder strenge industrie-condities. Alle medewerkers volgen veiligheidsinstructies voor ze het bouwterrein betreden. Voor het asfaltwerk zijn het kortlopende werkzaamheden waarbij we de deklaag van een tankstation vervangen. Bij de nieuwbouw van het tankstation in Tongeren wordt de complete onderbouw van ondergronds leidingwerk en ondergrondse tanks aangelegd en wordt uiteindelijk ook de verharding aangebracht.

Tevreden opdrachtgever

De werkzaamheden zijn gestart in maart 2022 en de oplevering is gepland in november 2022 (huidige scope). Strukton voert alle asfaltwerkzaamheden zelf uit. Hier is opdrachtgever WeGroSan erg tevreden over.

Meer informatie over industriebouw?

Ralf Blom

Manager Industriebouw


+31 (0)6 51 13 55 11

Meer lezen?

Project

Klapbrug Bedum en omliggend wegenwerk

Lees meer
Lees meer over Klapbrug Bedum en omliggend wegenwerk

Project

Nieuw viaduct bedrijventerrein 7poort Zevenaar

Lees meer
Lees meer over Nieuw viaduct bedrijventerrein 7poort Zevenaar

Project

Reconstructie Piet Heinplein – Den Haag

Lees meer
Lees meer over Reconstructie Piet Heinplein – Den Haag
Al onze projecten