Onderhoudscontracten Asfalt

 

Onderhoudscontracten asfalt voor langdurige kwaliteit van de weg

Vervangen van deklagen, overlagen van wegen, herstellen van klinkervakken, maar ook kleine reparaties zoals het repareren van scheuren met gietasfalt; het zijn een aantal werkzaamheden die voor Strukton Civiel Noord & Oost vastgelegd zijn in onderhoudscontracten met gemeenten in Oost-Nederland. Voorbeelden zijn de onderhoudscontracten met Noaberkracht (samenwerking tussen de gemeenten Dinkelland en Tubbergen), de gemeente Almelo en de gemeente Olst-Wijhe. De contracten zijn altijd zakelijk, maar de manier van samenwerken is gebaseerd op vertrouwen.

Dat is ook waar onze kracht ligt.

Samenwerkingen op basis van vertrouwen

Voor onderhoudscontracten met gemeenten worden aanbestedingen uitgeschreven. Waar voorheen slechts werd gefocust op de prijs, wordt er tegenwoordig steeds meer gevraagd naar de samenwerking. Dat is ook waar onze kracht ligt. In de uitvraag worden de verwachte werkzaamheden opgesomd, waarna we een richtprijs bepalen.

Het gaat wat ons betreft echter veel meer over hoe wij aan de verwachtingen van opdrachtgevers kunnen voldoen. Wij kennen onze opdrachtgevers waarbij onze innovaties, werkmethoden en de bereidheid tot samenwerking vaak de doorslag geven.

Flexibiliteit in uitvoering werkzaamheden
Als organisatie zijn we, mede door onze ervaring, ingericht op het maken van onderhoudscontracten. Doordat we werken met een vast team is het ook mogelijk om constante kwaliteit te bieden. Alle disciplines hebben we in eigen huis, waardoor wij behalve voor het asfaltonderhoud ook andere (projectmatige) oplossingen kunnen bieden.

Wanneer een samenwerking wordt aangegaan, worden de asfaltwerkzaamheden in een vroeg stadium geïnventariseerd. Na onze inventarisatie maken we een planning die we in overleg met de opdrachtgever(s) verder afstemmen. Het stelt ons in staat om altijd op het juiste moment, met het juiste materieel en de benodigde hoeveelheid mankracht de gevraagde werkzaamheden uit te voeren. Naast de werkzaamheden aan wegen, hebben we veel bijkomende taken zoals de verkeersmaatregelen, afzettingen en regelen we de omleidingen en (bewoners)communicatie. We stellen ons flexibel op en denken graag met opdrachtgevers en overige belanghebbenden mee over de meest optimale oplossingen.

Benieuwd wat Strukton Civiel nog meer 'maakt'?

Als één Strukton Civiel beschikken we over de professionele en innovatieve slagkracht om onze klanten – landelijk en regionaal – van dienst te zijn. En bouwen we aan infrastructuur waarop Nederland zich fluitend voortbeweegt.

Ontdek onze projecten