Bekijk alle projecten

Zuidelijke rondweg Breda

Breda beter bereikbaar

Gemeente Breda werkte aan een betere doorstroming op de zuidelijke rondweg voor betere bereikbaarheid van de stad. Strukton was in de zomer van 2019 aan de slag met werk aan deze weg. We voerden een groot deel van de maatregelen uit om de doorstroming te verbeteren. Zo legden we onder andere extra rij- en opstelstroken aan en verlengden we invoegstroken. De aanpassingen zorgen voor betere afwikkeling van het verkeer, korte wachttijden en kortere wachtrijlengtes.

Strukton werkte in Breda aan de zuidelijke rondweg, een belangrijke ontsluitingsweg voor de stad

Wegenbouw en betonbouw gecombineerd

Tegelijk met de wegwerkzaamheden aan de zuidelijke rondweg voerden we groot onderhoud uit aan de Fatimatunnel. Deze gaat onder de zuidelijke rondweg door. We combineerden daarmee onze specialismen in wegenbouw en betonbouw.

Geluidsreductie

Belangrijk aandachtspunt van bewoners die aan de zuidelijke rondweg wonen, is de geluidsbelasting van het wegverkeersgeluid. We legden tijdens de werkzaamheden ook nieuw geluidsreducerend asfalt aan.

Gefaseerd aan het werk

Om de overlast van de werkzaamheden voor de omgeving te beperken, werkten we in de zomerperiode aan deze weg. De werkzaamheden zijn gefaseerd uitgevoerd.

Meer lezen?

Project

Klapbrug Bedum en omliggend wegenwerk

Lees meer
Lees meer over Klapbrug Bedum en omliggend wegenwerk

Project

Nieuw viaduct bedrijventerrein 7poort Zevenaar

Lees meer
Lees meer over Nieuw viaduct bedrijventerrein 7poort Zevenaar

Project

Aanleg extra rijstroken A15 Papendrecht – Sliedrecht

Lees meer
Lees meer over Aanleg extra rijstroken A15 Papendrecht – Sliedrecht
Al onze projecten