Bekijk alle artikelen

Dansen en swingen op ponton Mary 2

Voor de achtste keer organiseert Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo in samenwerking met de Watersportvereniging Flacquee het jaarlijkse concert Musica Nautica in Middelharnis. Middelpunt van de Menheerse Musica Nautica Driedaagse is een ponton in de haven. Strukton Wegen & Beton Stellendam sponsort dit ponton dit jaar opnieuw door het ponton belangeloos ter beschikking te stellen. Het ponton, Mary 2, ligt gekoppeld aan het werkschip, Mary 1, van Strukton.

Op het ponton staat een stellage die mogelijkheden biedt om de sponsors naar behoren te presenteren én om in geval van regen de muzikanten en de instrumenten droog te houden.

Musica Nautica en ook de Waterspeeldag zijn inmiddels bekende evenementen in Middelharnis. Ze trekken al jaren veel publiek naar de haven. Voor de muziek en om voor de kinderen om lekker te ravotten in het water. Het concert van Muziekvereniging Sempre Crescendo vond afgelopen donderdag plaats.  Vrijdag 30 juni draait DJ Thomm muziek en daarna speelt saxofonist Akos Laki. Zaterdag 1 juli kunnen de kinderen zich lekker uitleven op diverse attracties en zijn straatmuzikanten van Free te zien, die New Orleans-jazz ten gehore brengen.

Meer verhalen

Artikel

Aanleg doorfietsroute Amersfoort – Bunschoten gevierd

Lees meer
Lees meer over Aanleg doorfietsroute Amersfoort – Bunschoten gevierd

Artikel

Open dag onderdoorgang A2/N2 Eindhoven

Lees meer
Lees meer over Open dag onderdoorgang A2/N2 Eindhoven

Artikel

Werkzaamheden herinrichting N270 Deurne-Limburgse grens van start

Lees meer
Lees meer over Werkzaamheden herinrichting N270 Deurne-Limburgse grens van start
Al onze verhalen