Bekijk alle artikelen

Dansen en swingen op ponton Mary 2

Voor de achtste keer organiseert Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo in samenwerking met de Watersportvereniging Flacquee het jaarlijkse concert Musica Nautica in Middelharnis. Middelpunt van de Menheerse Musica Nautica Driedaagse is een ponton in de haven. Strukton Wegen & Beton Stellendam sponsort dit ponton dit jaar opnieuw door het ponton belangeloos ter beschikking te stellen. Het ponton, Mary 2, ligt gekoppeld aan het werkschip, Mary 1, van Strukton.

Op het ponton staat een stellage die mogelijkheden biedt om de sponsors naar behoren te presenteren én om in geval van regen de muzikanten en de instrumenten droog te houden.

Musica Nautica en ook de Waterspeeldag zijn inmiddels bekende evenementen in Middelharnis. Ze trekken al jaren veel publiek naar de haven. Voor de muziek en om voor de kinderen om lekker te ravotten in het water. Het concert van Muziekvereniging Sempre Crescendo vond afgelopen donderdag plaats.  Vrijdag 30 juni draait DJ Thomm muziek en daarna speelt saxofonist Akos Laki. Zaterdag 1 juli kunnen de kinderen zich lekker uitleven op diverse attracties en zijn straatmuzikanten van Free te zien, die New Orleans-jazz ten gehore brengen.

Meer verhalen

Artikel

Impact maken = samenwerken

Lees meer
Lees meer over Impact maken = samenwerken

Artikel

Geslaagde lunch voor SROI-bedrijven Goeree-Overflakkee

Lees meer
Lees meer over Geslaagde lunch voor SROI-bedrijven Goeree-Overflakkee

Artikel

Best Presterende Bouwplaats Award voor project PHS Rijswijk-Delft Campus

Lees meer
Lees meer over Best Presterende Bouwplaats Award voor project PHS Rijswijk-Delft Campus
Al onze verhalen