Bekijk alle artikelen

Energietransitie biedt kansen: het moment is nu!

Weten welke kansen de energietransitie voor uw gebouw biedt? Download de whitepaper duurzaamheid en begin met verduurzamen.

Met deze whitepaper geeft Strukton Worksphere inzicht in de energietransitie, de kansen die dit biedt voor de gebouwde omgeving en onze oplossingen. De energietransitie als kans: het moment is NU!

Wie de cijfers op een rijtje ziet, kan niet anders dan constateren dat de klimaatproblematiek een pressing issue is. De wereldbevolking blijft groeien, fossiele brandstoffen raken op, de temperatuur van de aarde stijgt en de CO2-uitstoot neemt toe. Wij zijn collectief op zoek naar de meest effectieve oplossingen voor duurzame opwekking en toepassing van energie. Om de opwarming van de aarde daadwerkelijk tot een halt te brengen, dwingt wet- en regelgeving in toenemende mate CO2-neutraal handelen af. Al op korte termijn wordt van vastgoedeigenaren en -beheerders in Nederland verwacht dat zij bepaalde duurzaamheidsmaatregelen nemen. Wat betekent dat voor u?

Whitepaper duurzaamheid
Download onze whitepaper duurzaamheid waarin wij u op de hoogte brengen van de wetgeving, wij de uitdagingen voor vastgoedeigenaren en -beheerders beschrijven en u kennis laten maken met het energietransitiemodel van Strukton Worksphere. Natuurlijk aangevuld met enkele inspirerende praktijkvoorbeelden.