Strukton opent tweede fabriek in Doha Qatar

Vanwege het investeringsprogramma voor het wegennetwerk in verband met de WK in 2022 stijgt de vraag naar duurzaam asfalt in Qatar. Deze ontwikkeling betekent nieuwe kansen voor Ooms PMB, dat daarom onlangs een tweede fabriek in Doha heeft geopend, naast de reeds bestaande fabriek in Al Rayyan. De nieuwe fabriek bevindt zich in het nieuwe industriële gebied in het zuidoosten van de hoofdstad Doha. Met deze tweede fabriek stijgt de productiecapaciteit van Ooms PMB naar 350 ton per dag en verbetert de geografische aanwezigheid van het bedrijf in Qatar.

Vorig jaar heeft Strukton C&T / Ooms PMB al een aantal projecten in de regio uitgevoerd, zoals de Orbital Highway, Manateq, de Lusail Expressway, met in november 2017 een piekproductie van 3.800 ton.

Bij iedere opdracht streven we ernaar een veilige, kwalitatief hoogwaardige en duurzame infrastructuur te creëren waar iedereen van profiteert. Ooms PMB, onderdeel van Strukton International, biedt een compleet assortiment polymeer-gemodificeerd bitumineus bindmiddel (PMB). Door toepassing van PMB wordt het asfalt zoveel sterker dat de levensduur bijna verdubbelt, zelfs bij intensief gebruik. Een toenemend verkeersvolume, grotere asdruk en wisselende klimaatomstandigheden hebben geleid tot de ontwikkeling van verbeterde bouwmaterialen en -technieken op alle fronten wat betreft aanleg, reparatie en onderhoud van verhardingen voor wegen en luchthavens.

Ooms PMB zet zich ervoor in de duurzaamheid en kwaliteit van asfalt te verbeteren, en daarmee de kwaliteit van infrastructuursystemen (wegen en luchthavens), om zo de toegankelijkheid van landen, regio’s en steden te vergroten. Ooms PMB wil met haar expertise, het leveren van hoogwaardige en duurzame producten en een innovatieve aanpak waarde toevoegen aan de activiteiten van haar klanten en partners.Vul hier de rich text in