Whitepaper verduurzamen: pak je kans

Renovatie of nieuwbouw? Verduurzamen of afstoten? Circulair of niet? Het energietransitiemodel van Strukton Worksphere helpt.

Met deze whitepaper geven wij inzicht in de energietransitie, de kansen die dit biedt voor de gebouwde omgeving en de oplossingen waarmee Strukton Worksphere hier inhoud aan geeft. De energietransitie als kans: het moment is NU!

Wereldwijd bevindt de samenleving zich in een energietransitie. Wij zijn collectief op zoek naar de meest effectieve oplossingen voor duurzame opwekking en toepassing van energie. Om de opwarming van de aarde daadwerkelijk tot een halt te brengen, dwingt wet- en regelgeving in toenemende mate CO2-neutraal handelen af. Al op korte termijn wordt van vastgoedeigenaren en -beheerders in Nederland verwacht dat zij bepaalde duurzaamheidsmaatregelen nemen.

Wat mag u van deze whitepaper verwachten?
In de gratis whitepaper Duurzaamheid brengen we u op de hoogte van de wetgeving, beschrijven we de uitdagingen voor vastgoedeigenaren en -beheerders en maak je kennis met het energietransitiemodel van Strukton Worksphere. Natuurlijk aangevuld met enkele inspirerende praktijkvoorbeelden.

Whitepaper Duurzaamheid

Vraag hier whitepaper Duurzaamheid aan en ontvang de whitepaper in je inbox!

Vraag de whitepaper Duurzaamheid aan