Strukton Civiel: Infrastructuur van de toekomst

We staan met z’n allen voor de grote uitdaging om de bereikbaarheid en leefbaarheid te verbeteren. Dat is een pittige opgave die niemand alleen kan.

Nederland is een land van reizen en vervoeren. De behoefte aan mobiliteit is groot, maar de wegen worden steeds voller en de steden slibben dicht. We staan met z’n allen voor de grote uitdaging om de bereikbaarheid en leefbaarheid te verbeteren. Dat is een pittige opgave die niemand alleen kan doen.

Onze klanten hebben met die complexe vraagstukken te maken. Wij begrijpen dat zij niet alleen een brug, een weg of een fietspad nodig hebben, maar dat hun behoefte ‘bereikbaarheid’, ‘geen overlast’ of ‘minimaal onderhoud’ is, met aandacht voor duurzaamheid en circulariteit.

Sterke partner

Strukton Civiel wil graag de sterke partner zijn die onze klanten nodig hebben. We leggen verbinding met elkaar, met onze klanten en partners. We werken op een open manier samen in nieuwe samenwerkingsvormen en zetten ons vakspecialisme in. Samen bedenken, bouwen, beheren en onderhouden we de beste infrastructurele oplossingen waaraan écht behoefte is. En daarvoor nemen we graag de regie.

Infrastructuur

Als één Strukton Civiel beschikken we over de professionele en innovatieve slagkracht om onze klanten – landelijk en regionaal – van dienst te zijn. Om bestemmingen weer bereikbaar te maken, knelpunten op te lossen en omgevingen weer aangenaam te maken. Als één Strukton Civiel bouwen we aan infrastructuur waarop Nederland zich fluitend voortbeweegt. Nu en in de toekomst.

Certificering

Bekijk de certificering van Strukton Civiel op KIWA.com
.

Waar wij voor staan

Pagina

Duurzaam bouwen

Lees meer
Lees meer over Duurzaam bouwen

Pagina

Innoveren met een missie

Lees meer
Lees meer over Innoveren met een missie

Pagina

Veiligheid, een kwestie van doen én laten

Lees meer
Lees meer over Veiligheid, een kwestie van doen én laten

Lees meer

Pagina

Lees de verhalen van Strukton

Lees meer
Lees meer over Lees de verhalen van Strukton

Pagina

Projecten van Strukton

Lees meer
Lees meer over Projecten van Strukton

Pagina

Leuk je te ontmoeten

Lees meer
Lees meer over Leuk je te ontmoeten